Nábytek na objednávku – vyplatí se?

Každý rok před příjezdem kontejneru s novým zbožím do našeho obchodu je ta správná chvíle objednat nábytek.

Jako specializovaný obchod na mexickou keramiku nemáme bohužel na uskladnění a hlavně vystavení nábytku dost místa. Skladem proto míváme spíše menší kusy, jako je několik stolů, menší konferenční stolky či štokrlata.

Pokud jste však příznivci úžasného mexického ručně vyřezávaného nábytku, pak máte možnost u nás objednat výrobu a dovoz čehokoli, co je v technických možnostech našich mistrů řezbářů a truhlářů. Jaké to má výhody?

Nábytek vyrobíme přesně na míru – vy dodáte jen míry, případně nákres rozmístění zásuvek či jednotlivých dílů. Je to zakázková výroba nábytku se všemi výhodami.

Naše náklady se minimalizují co do nákladů na uskladnění a manipulaci s nábytkem. Rovněž neinvestujeme svoje prostředky, čímž klesá naše riziko. To všechno jsou aspekty, které umíme – a rádi to i děláme – promítnout do koncové ceny pro Vás.

Připravili jsme pro vás katalog, v němž jsou seřazeny některé kusy, které jsme již do ČR v minulosti dovezli, jiné jsme naopak zachytili na fotografii přímo v prostředí, kde vznikají, tj. v dílnách našich partnerů. Některé fotky jsou proto neupravené a značně „virální“, avšak k inspiraci určitě poslouží.

Na Vás pak je, abyste si vybrali hlavně styl či motiv (dekor) vyřezávání či provedení, a pak nás oslovili s poptávkou. Zaručujeme vám, že cenou budete příjemně překvapeni!

Pro stažení katalogu ve formátu PDF prosím klikněte na obrázek:

Katalog nábytku ke stažení

 

Comments 2

  1. Bodova

    Vsetko je prekrasne nadherne perfektne ci do kupelni alebo nabytok som vasa fanuska.Chcem mat presme tak zariadeny dom.Jedna nadhera.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *