Změna otevírací doby od října 2019

Tento článek již není aktuální, o nové otevírací době od 10.5.2021 se dočtete zde.

Vážení zákazníci,

Od 1.10.2019 jsme se rozhodli výrazně upravit otevírací dobu v našem kamenném obchodě v Prokopově ulici. Nově budeme mít otevřeno pouze ve čtvrtek, a to od 8:00 do 18:00.

Tímto opatřením se přizpůsobujeme ekonomické realitě. Nechceme jít cestou zdražování, a současně bychom rádi, aby showroom zůstal nadále otevřený pro ty z Vás, kdo chtějí naše obklady a umyvadla vidět naživo. V otevírací den bude také vždy přítomen někdo z majitelů, takže je to dobrá příležitost například pro osobní projednání návrhů, vizualizací, nebo objednávek zboží. Věříme, že tento náš krok pochopíte.

I nadále je možné sjednat individuální otevírací dobu pro Váš nákup či pro vyzvednutí objednávky.

 

Jako kompenzaci za vzniklé obtíže pro Vás od 1.10.2019 zavádíme dvě nové služby, a to:

  • UMYVADLO NA ZKOUŠKU – kterékoliv umyvadlo podle Vašeho výběru Vám doručíme zdarma, a Vy máte 20 dní na rozmyšlenou, zda si ho necháte a uhradíte nám ho převodem, nebo zda nám ho pošlete zpět (na své náklady).
  • VZOREK OBKLADŮ ZDARMA – nejvýše 4 kusy obkladů 10×10 Vám zašleme zdarma jako vzorek (poštovné neplatíte). Budeme rádi, když se na základě toho rozhodnete pro větší nákup, avšak bez ohledu na to si je můžete ponechat jako pozornost.

Děkujeme Vám za Vaši přízeň a přejeme Vám krásný a pestrý podzim!

Vaše La Lagartija

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *