Nemůžete přijít Vy k La Lagartija? La Lagartija přijde k Vám!

Tuto akci jsme vymysleli pro ty z vás, kteří to k nám máte daleko, a přitom před zakoupením umyvadla ho potřebujete vidět „naživo“.

Nyní stačí umyvadlo objednat, a do poznámky napsat heslo „NA ZKOUŠKU“. Umyvadlo zabalíme a pošleme ho na vaši adresu zcela zdarma.

Pokud doma shledáte, že je to přesně ono, co jste si přáli, máme vyhráno. Stačí, když nám jeho cenu (bez dopravy k vám, tu máte od nás v každém případě zdarma) uhradíte převodem do 20ti dnů. Pokud budete při rozhodování navíc rychlí a uhradíte nám jej do 7mi dnů, dáme vám navíc slevu 10%!

V opačném případě vás 21. den požádáme, abyste nám umyvadlo vrátili, přitom je podmínkou, že cenu za přepravu uhradíte vy. Při poslání běžnou kurýrní službou je to částka nepřesahující 200,- korun.

Neváhejte, a objednejte si své umyvadlo na zkoušku ještě dnes v našem e-shopu!

 

Podmínky akce (výňatek z Všeobecných obchodních podmínek):

Kupující má možnost po dobu trvání akce, nejvýše však 1x za život, objednat libovolný typ 1 ks umyvadla a označit objednávku v poznámce k objednávce heslem „UMYVADLO NA ZKOUŠKU“ nebo obdobnou poznámkou odkazující k akci. Hodnocení, zda se jedná o stejného zákazníka (porovnání doručovací adresy objednávky, IP adresy objednávajícího, telefonního čísla či emailu) je plně v kompetenci Poskytovatele. Na účast v akci Kupujícímu nevzniká právní nárok; toto Kupující bere výslovně na vědomí při účasti na akci. Kupující bere na vědomí, že automatický systém e-shopu mu pošle mail s udáním ceny umyvadla a ceny za dopravu, tyto náklady však budou Kupujícímu při expedici zásilky odečteny. Akci nelze využít na bazarvová umyvadla ani na umyvadla, která byla z jakéhokoliv důvodu zlevněna (např. slevová akce na umyvadla). Pokud budou součástí objednávky další položky (kromě položek v odst. 11.2), hradí cenu dopravy Kupující, to však pouze v rozsahu ostatních položek.

V případě, že Poskytovatel vyhodnotí, že se jedná o první objednávku umyvadla na zkoušku Kupujícím a že jsou splněny všechny podmínky akce, odešle umyvadlo na svoje náklady přepravní službou na adresu uvedenou v objednávce.

Kupující má právo: a) do 7mi dní ode dne převzetí zásilky uhradit cenu umyvadla sníženou o 10%, v tom případě přechází vlastnictví umyvadla na něj, přičemž doživotní záruka není touto slevou dotčena, b) do 20ti dní ode dne převzetí zásilky uhradit plnou cenu umyvadla, v tom případě přechází vlastnictví umyvadla na něj, nebo c) kdykoliv, ale nejpozději 21. den ode dne převzetí umyvadla umyvadlo odeslat v originálním balení a na svoje náklady zpět na adresu Prodávajícího.

Prodávající nese rizika plynoucí z přepravy v průběhu přepravy směrem ke Kupujícímu, a také rizika z přepravy směrem zpět, to však pouze v případě, že Kupující umyvadlo odešle v originálním obalu řádně zajištěné proti poškození. V případě, že Kupující odešle umyvadlo zpět v jiném než originálním obalu nebo obal řádně nezajistí (nepřelepí), nese plnou odpovědnost za jeho poškození a v případě jeho poškození se zavazuje jeho plnou cenu uhradit Prodávajícímu do 7mi dní ode dne, kdy došlo ke zjištění škody Prodávajícím a oznámení o škodě Kupujícímu.

 

Comments 2

  1. Pingback: Změna otevírací doby od října 2019 | blog La Lagartija

  2. Pingback: Vzorek obkladů zdarma | blog La Lagartija

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *