Vzorek obkladů zdarma

Přečetli jste si o našich ručně vyrobených obkladech, o jejich unikátních vlastnostech, viděli jste některé naše realizace, ale pořád nevíte, jestli je to pro Vás to pravé? Nebo to k nám máte příliš daleko, abyste si obklady prohlédli naživo?

Potom právě pro Vás je tady naše nová akce!

Nyní můžete objednat po 1 ks z nejvýše 4 různých dekorů obkladů rozměru 10×10, a my Vám je zašleme zcela zdarma. To znamená, že nezaplatíte ani poštovné. Přesně TAK jednoduché, jak to zní, to také je! Pouze stačí vytvořit objednávku na 4 ks obkladů a do poznámky napsat „VZOREK ZDARMA“.

Co tím sledujeme? Chceme, abyste se mohli na vlastní oči a hmat přesvědčit, jestli se Vám ručně vyrobené a dekorované obklady líbí. Budeme rádi, když Vás vzorek přesvědčí, a následně uděláte u nás objednávku. Ale i kdyby ne, nebudeme se zlobit, a obklady Vám rádi ponecháme. Nemusíte je vracet, ani za ně platit.

Neváhejte a objednejte si svůj vzorek obkladů zdarma v našem e-shopu ještě dnes!

 

Podmínky akce (výňatek z Všeobecných obchodních podmínek):

Kupující má možnost po dobu trvání akce, nejvýše však 1x za život, objednat libovolných nejvýše 4 ks dekorů obkladů 10×10 cm a označit objednávku v poznámce k objednávce heslem „VZOREK OBKLADŮ ZDARMA“ nebo obdobnou poznámkou odkazující k akci. Hodnocení, zda se jedná o stejného zákazníka (porovnání doručovací adresy objednávky, IP adresy objednávajícího, telefonního čísla či emailu) je plně v kompetenci Poskytovatele. Na účast v akci Kupujícímu nevzniká právní nárok; toto Kupující bere výslovně na vědomí při účasti na akci. Kupující bere na vědomí, že automatický systém e-shopu mu pošle mail s udáním ceny obkladů a ceny za dopravu, tyto náklady však budou Kupujícímu při expedici zásilky odečteny. Pokud budou součástí objednávky další položky (kromě položek v odst. 11.1 – Umyvadlo na zkoušku), hradí cenu dopravy Kupující, to však pouze v rozsahu ostatních položek. Objednávku Vzorku obkladu zdarma nelze provést, pokud jsou mezi dalšími položkami objednávky jiné obklady velikosti 10×10 nebo 5×5.

V případě, že Poskytovatel vyhodnotí, že se jedná o první objednávku vzorku obkladů na zkoušku Kupujícím a že jsou splněny všechny podmínky akce, odešle obklady na svoje náklady přepravní službou na adresu uvedenou v objednávce.

Kupující má právo se prostřednictvím vzorku obkladů seznámit s jejich reálnou podobou a atributy ruční práce, jež nesou. Smyslem akce je usnadnit Kupujícímu volbu bez vynaložení prostředků / rizika Kupujícího. Vzorek obkladů zdarma není Prodávajícím zamýšlen jako plošný dárek všem, nýbrž jako usnadnění rozhodování pro ty Kupující, kteří již před objednáním vzorku obkladů zdarma o jejich koupi uvažovali. Nicměně Kupující, a to ani ten, který se nakonec pro další nákup nerozhodne, nemá povinnost obklady Prodávajícímu vracet a může s nimi naložit podle svého uvážení.

Comments 1

  1. Pingback: Změna otevírací doby od října 2019 | blog La Lagartija

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *